Posts

2018 ComPro rapor & homecoming

Senang Murid Anyar ti urang Agustus 2016 Entry

kalulusan sabtu minggu Juni 22-24th kami éta hajatan homecoming galumbira ngeusi pihak, pomp na picnics. Hiji catetan siswa 387 ComPro ti bangsa 29 anu dileler MS maranéhanana di derajat Élmu Komputer.


Tilu Days of Perayaan:

Dinten 1: Pra-kalulusan és krim sosial, kebon dinner pihak, sarta upacara panghargaan kalulusan.

Reuni di pihak taman dinner

Pra-rapor Poto ➜


Beredar ComPro lulusan:

Mosheer Yousef Mahmoud (Ti Palestina) jeung Candy Claire Cadungog (Ti Filipina)

Mosheer Yousef Mahmoud (Palestina) & Candy Claire Cadungog (Ciamis)


Dinten 2: Rapor Poé!

Celebrating kalulusan!

Senang nalika upacara wisuda!

Rapor Poé Poto ➜

Rapor Poé Sorot Video ➜ (18: 34)


Dinten 3: Taunan ComPro piknik

Diréktur ComPro Elaine Guthrie welcoming dulur piknik éta.
lulusan Colombian aya fans Piala Dunya!

Senang canoers!

Piknik Poto ➜

Gening ka sadaya alumni ComPro anyar kami!