Wétan Recruiting Tour Asian

Guthries ninggalkeun pikeun recruiting wisata East Asian

Wétan Asia Recruiting Tour: Komputer Profesional Program Master urang

The Komputer Profesional Program Master urang di Maharishi Universitas Manajemén mangrupa salah sahiji program Élmu Komputer MS paling unik, popular tur suksés di Amérika Serikat, ku lulusan 1777 ti 80 bangsa saprak 1996, sarta leuwih ti 1000 mahasiswa ayeuna. program nu ngagabungkeun kaum akademisi canggih ti tingkat sarjana Gelar Master di Élmu Komputer kalayan aplikasi praktis di pausahaan teknis canggih di AS.

Minuhan Dean AND Diréktur Komputer Élmu

Dina respon kana rébuan inquiries sarta aplikasi kami nampi unggal taun ti Asia Wétan, Nagreg Guthrie, Ph.D, Dean Emeritus tina Sakola Komputer Élmu, Dean Téknologi Akademis, sarta Professor of Élmu Komputer, sarta Diréktur Program Élmu Komputer Elaine Guthrie bakal iinditan ka Vietnam, Mongolia, Cina, Filipina sarta Singapura ti pertengahan Méi ngaliwatan Juni 2017 papanggih jeung calon murid jeung universitas luhur di unggal bangsa.

Didatangan kami di http://mscs.mum.edu

siswa Élmu Komputer sarta lulusan kalayan derajat jajaka urang nu diondang pikeun minuhan Guthrie urang di ceramah na rapat dijadwalkeun handap.

Murid senang tur Friendly dileueut Maharishi Universitas Manajemén http://mscs.mum.edu

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.

rapat Vietnam

ha Noi: May 19th, (6: 30-8: 30 PM): Khach San Ha Noi D8, Giang Vo Street, Ba Dinh Dist. Ha Noi. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

da Nang: May 21st, (9: 00 AM - 10: 30 AM): 16 Le Thanh Ton, Ward hai Chai 1, Kacamatan hai Chau. Tp Da Nang. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

HoChiMinh Kota: May 24th, (6: 30 PM - 8: 30 PM): 68 Vo Thi Sau Street, 5th lanté, Tan Dinh Ward, Kacamatan 1. HoChiMinh Kota. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

HoChiMinh Kota: May 26th, (6: 30 PM - 8: 30 PM): TM Center, Lanté 4th, Y Ban Gedong Kantor, 69-71 Thach Thi Thanh, Tan Dinh Ward, Kacamatan 1. HoChiMinh Kota. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Mongolia

Ulaanbaatar: May 28th, (2: 00 PM - 4: 00 PM): Eduworld Center Atikan, 2nd lanté, Ard Ayush Ave. Ulaanbaatar 16060.

Ulaanbaatar: June 3rd, (1: 00 PM - 4: 00 PM): National Téhnologi Émbaran Park; Kabupaten Sukyhbaatar, Baga toiruu-49. Ulaanbaatar-21646.

Cina

Beijing: June 11th, (2: 00 PM - 6: 00 PM): Gedong Development Zhongguancun, No 12 Xinxi Lu, Shangdi, Haidian District, Beijing.

Filipina

Tasikmalaya: June 24th, (1: 00 PM - 4: 00 PM): Tropicana Suites, 1630 Luis Maria Guerrero Street Malate, Tasikmalaya Filipina 1004. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Cebu: July 1st, (9: 00 AM - 12: 00 PM): Maxwell Hotel, N. Escario St., Kota Cebu. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Cebu: July 1st, (1: 00 PM - 4: 00 PM): Maxwell Hotel, N. Escario St., Kota Cebu. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Singapura

Singapura: June 27th, (6: 00 PM - 9: 00 PM): International Plaza, 10 Anson Jalan, # 36-05A, Singapura 079903. Ngadaptar pikeun anjeun tikét FREE pikeun acara ieu.

Pikeun patarosan na komentar kana wisata ieu, mangga surélék urang Ieuh.