Catetan Jumlah lulusan Élmu Komputer Master urang

Lulusan ngalungkeun capsOn June 24th, Maharishi Universitas Manajemén dileler derajat akademik 579 ka angka rékaman lulusan ti 55 bangsa-ngaronjat leuwih ti 1 / 3 ti taun ka tukang.

Leuwih ti 60% tina lulusan taun ieu sacara narima Master of Science di derajat Élmu Komputer, sarta total ieu ngeunaan 350 bisa janten single kalulusan catetan AS anyar keur di program elmu komputer dumasar kampus-, master non-online urang.

kagiatan commencement Department Élmu Komputer lumangsung leuwih tilu poé:

  1. Jumaah: es krim Sosial, Taman Partéi Buka puasa, Awards Upacara (Tempo poto handap)
  2. Sabtu: rapor Day (Tempo poto handap)
  3. Minggu: Taunan Élmu Komputer piknik (Tempo poto & video handap)

1. Jumaah Juni 23rd, lulus santri balik ti internships latihan maranéhanana kurikuler praktis sadayana sabudeureun AS, ka atmosfer homecoming, saprak paling geus jauh salila dua taun.

Sore, kajadian kahiji éta hiji és krim sosial kalayan ayeuna dina kampus mahasiswa, mana siswa balik kami diliwatan on kavling ramah tur mantuan nasihat ka mahasiswa ayeuna.

lalaki 3 dina és krim sosialÉs krim sosial

Salajengna, nya éta hiji taman pihak dinner Lulusan mana, sémah, sarta fakultas mum ngarasakeun catching up saling bari dahar hiji nikmat makan piknik outdoor.

grup Vietnam di pihak taman5 babaturan nutup

Acara katilu dina Jumaah lumangsung sanggeus dinner di taunan urang Rapor Awards Upacara, Dimana masing-masing departemen sarta program akademik ngahormatan sarjana luhur maranéhanana (s). Ieu salawasna hiji malem emosi sarta pohara impressive tina pidato pondok ku dosen jeung mahasiswa beredar.

Kusabab jumlah badag di lulusan MSCS, taun opat lulusan dibere panghargaan murid beredar di program pascasarjana urang. siswa beredar kami éta: Samuel Bacha Heye (Ethiopia), Manoj Shrestha (Nepal), Kashif Shabih (Pakistan), sarta Achal Jain (India). Gening!

4 ComPro mahasiswa beredar

Tempo loba foto tina acara Jumaah urang Ieuh.

2. Saptu, Juni 24th éta rapor Poé-starting kalawan lulus murid na kelas foto dina isuk di Argiro Mahasiswa Center.

Lima lulusan ngabogaan fun dina Argiro Mahasiswa Center4 Ladies lalaki siap lulus

Handap dahar beurang, anu Upacara Commencement disorot festivities nu 3-poé '.

Congressman Tim Ryan masihan alamat Commencement.

spiker Commencement Ieu sataun urang ieu menak Tim Ryan, nu anggota AS DPR ti Ohio. Congressman Ryan tos seueur di DPR saprak 2003, sarta geus dicokot peran kapamimpinan nasional di ngaronjatkeun aksés ka Podomoro, promosi cara sangkan kuliah beuki affordable, sarta ngembangna énergi renewable.

Anjeunna oge geus diangkat kasadaran ngeunaan kauntungan tina téknik Transcendental Meditation®, sarta berpungsi sangkan eta bisa diasupan ka ratusan rébu tina veterans.

lalaki 4 nyekel caps dina hawapasangan 2 jeung anak

Tempo loba poto ti rapor Poé Ieuh.

3. Minggu éta tungtung-of-taun nu Élmu Department urang Komputer piknik di caket dieu Waterworks Park.

kulawarga CinaCanoeing

dahareun nikmat dibawa dina ti réstoran lokal favorit, sarta sakabeh dosen, staf, lulusan, siswa urang ayeuna, sareng kulawarga maranéhanana ngarasakeun ramah, kaulinan kalapa jeung kagiatan rekreasi panas outdoor.

balapan kantong di piknikjuara piknik senang

Tempo loba poto ti piknik Élmu Komputer Ieuh.

***Upami anjeun teu acan kagambar piknik video, pastikeun pikeun nempo eta Ieuh. ***

Keukeuh we sukses pribadi tur profésional terus ka sadaya lulusan kami, sarta kasampak maju ka handap careers maranéhanana.