ansöknings~~POS=TRUNC

1. Akademiska krav

Du måste ha en 3-4 års examen i datavetenskap eller ett relaterat ämne från en ackrediterad högskola eller universitet med ett GPA-minimum av 2.7 ur 4.

Med ett betygs medelvärde under 2.7 skulle du behöva ta GRE generellt test och värdera minst 70% (158) på den kvantitativa sektionen som ska beaktas för tillträde till vårt MSCS-program. ta reda på mer.

2. Arbetserfarenhet

4-års examen krävs för att ha minst 6-månaders IT-arbetslivserfarenhet.

3-års examen krävs för att ha minst 2-3 års IT-arbetslivserfarenhet.

Notera: Slutår eller examenstuderande med hög GPA och ingen arbetserfarenhet kan ansöka.

3. Kunskapsnivå

Du måste vara bekant med ett av dessa språk: C, C #, C ++ eller Java 8 eller 9.

4. God engelskkunskap

Du måste kunna läsa, prata och förstå engelska bra. Varken TOEFL eller IELTS krävs. Vi gör telefon eller Skype intervjuer för att bedöma dina engelska färdigheter.

5. Datavetenskapsspår (valfritt)

Det finns ytterligare krav för ingången till det här spåret.

6. Graduate Record Exam (GRE)

Även om det inte krävs för de flesta länder rekommenderar vi starkt dig att ta GRE-testet. En hög GRE-poäng kan minska det ursprungliga beloppet som internationella studenter uppmanas att betala vid anmälan. Om du tar GRE ökar också sannolikheten för att internationella studenter får ett studentvisum för vårt program.

GRE krävs från alla sökande från indien och iran, om du inte har 2 år eller mer av betalt yrkesprogrammering, och din GPA är över 3.0 (B-genomsnitt).

Inträdesdatum:


INTERNATIONELL:

  • februari
  • Maj
  • augusti
  • november

US BORGAR & PERMANENTA RESIDENTER:

  • februari
  • augusti

Applikationssteg

Fas 1: Fyll i ansökningsformuläret online HÄR.

Fas 2.1: Ta programmeringsexamen.

För det här enkla testet måste du skriva kod på ett av följande språk: Java, C ++, C # eller C-språk. Om du inte klarar provet måste du studera programmering under en tid och sedan ta provet igen innan din ansökan kan fortsätta. Se provprov.

2.2: Skicka de begärda objekten på Ansökningschecklista inklusive dina utskrifter och CV för akademisk granskning.

Notera: Var vänlig skicka inte dessa artiklar tills du blir ombedd att skicka dem.

Antaganden kommer att granska alla dina dokument och avgöra om du kan accepteras till MS i datavetenskapsprogram. Vissa studenter kommer att behöva ha en teknisk intervju med en av våra fakulteter. Om du inte godkänns till programmet, så kommer Admissions att meddela dig vilka krav du behöver uppfylla för att kunna accepteras i framtiden.

2.3: Engelska intervju via telefon eller Skype

Fas 3: Acceptans. Finansiell stödnivå ges

Fas 4: Verifiying Finances

    1. Skicka bankredovisning och Programavtalets formulär.
    2. Skicka dokument som verifierar ekonomin.
    3. Skicka ansökningsavgift.
    4. Skriv studentavtalets blankett.

Notera: Studenter från Egypten, Etiopien och Nepal är skyldiga att lära sig Transcendental Meditation-tekniken i sina hemländer innan den slutgiltiga godkännandet beviljas.

Fas 5: I-20 och visumstatus

5.1: Vi skicka I-20 till accepterad sökande.

5.2: Du schemalägger din visum intervjun vid den amerikanska ambassaden, delta i din visumintervju och få visumet.

Fas 6: Reseanpassningar

6.1: Boka ett flyg till Cedar Rapids, Iowa.

6.2: Meddela din antagning representant för din resplan och be om instruktioner om transport till universitetet.

Fas 7: Ankomst på campus

När du har kommit, så är det vad du kan förvänta dig:

  1. Njut av 8-9 månad kurs på campus.
  2. Sök efter ett praktikutbildning på ett amerikanskt företag under ledning av vår karriärplacering.
  3. Kompleta kurser via distansutbildning, samtidigt som man får praktisk, yrkeserfarenhet med full lön och får akademisk kredit.
  4. Delta i examensceremonier!

Applikationslänkar:

Inträdesdatum:


INTERNATIONELL:

  • februari
  • Maj
  • augusti
  • november

US BORGAR & PERMANENTA RESIDENTER:

  • februari
  • augusti

Mest vanliga frågor

1. Vad är en GPA?

GPA är graderingspoängen Genomsnitt av dina betyg under din examen och visas ibland som kumulativ graderspetsmedelvärde

2. Jag är inte från USA kan jag fortfarande ansluta till ditt program?

Ja, nästan alla våra studenter är internationella studenter. I varje post har vi haft elever från minst 15 olika länder och har 2200 examen från 83 nationer sedan 1996.

3. Vad är minsta GPA?

2.7 av 4.0 är GPA, men med den GPA skulle du också behöva någon programmeringserfarenhet som ska accepteras.

Med en GPA under 2.7 skulle du behöva ta GRE-testet och göra minst 70% (158) på den kvantitativa sektionen som ska beaktas för upptagning till vårt MSCS-program. Klick här för mer information tack.

4. Vad är graden av godkännande?

Att ha minst en 3-årig kandidatexamen i datavetenskap eller relaterade områden med en acceptabel GPA är ett krav. Se Akademiska krav.

5. Vad är arbetskravet för antagning?

A fyraårig examen examen kommer att behöva minst 6 månader programmering arbetslivserfarenhet. en treårig examen examen behöver 2-3 års programmering arbetslivserfarenhet.

Notera: Slutår eller examenstuderande med hög GPA och ingen arbetserfarenhet kan ansöka.

Amerikanska medborgare och fast bosatta behöver inte arbetslivserfarenhet.

6. Jag har inte avslutat min kandidatexamen än. Kan jag fortfarande ansöka?

Ja, men du kan inte accepteras förrän vi får officiell bekräftelse på att din kandidatexamen är klar.

7. Kan jag ta examen online?

Tyvärr nej. Programvaraktighet är 8-9 månader som studerar på vår campus och tar en kurs varje månad. Sedan tar vi en 3-vecko Karriär Strategies Workshop med våra HR-experter för att förbereda oss för att hitta en praktikplats för praktikutbildning (CPT) i upp till 24 månader.

Total MSCS-programtid för internationals är omkring 31 månader, om du inte vill gå till skolan heltid för 12-13 månader och betala hela beloppet framåt. Under praktikplatser tar studenterna minst 4 kurser på deltid via distansutbildning, studerar på kvällar och helger. (Varje avståndskurs tar ungefär fyra månader att slutföra.)

8. Efter att ha avslutat detta program, vilken typ av examen kommer jag att få?

Du kommer att få en magisterexamen i datavetenskap, som erkänns över hela världen.

9. Vad är längden på detta MS-program?

Det finns nu tre möjliga programalternativ för vår MS i datavetenskap.

  • Det tar vanligtvis omkring 31 månader att slutföra Track 1 av vår MS i datavetenskap för internationella studenter, med 8-9 månader på campusstudien.
  • Spår 2 kräver större initial betalning, men mindre total tid för att tjäna graden.
  • Spår 3 kräver heltidsstudier på campus i 12-13 månader med valfri praktisk träning, och kräver fullständig programbetalning i början.

10. Har du en magisterexamen i IT, datanätverk eller databashantering?

Tyvärr nej. Vi har bara en magisterexamen i datavetenskap, och fokus ligger på mjukvaruutveckling, webbapplikationer eller datavetenskap (ny).

11. Jag vet inte hur man programmerar med C, C ++, C # eller Java. Känner jag till detta program?

Tyvärr nej. För att kunna beaktas för det här programmet måste du ha arbetskunskap i minst ett av dessa programmeringsspråk, förutom andra ansökningar krav.

Java är vårt primära undervisningsspråk i MS-programmet. Sökande som vill stärka sin kunskap om Java kanske vill tjäna ett online Oracle Java-certifikat. var god klicka här att lära sig mer. Vi rekommenderar SE8 eller SE9 kursen. Microsoft C # -certifikat är också värdefulla.

12. Finns det en åldersgräns för att ansluta till detta program?

Det finns ingen åldersgräns, men det är viktigt att ha aktuell kunskap och erfarenhet med C, C ++, C # eller Java.

13. Har du en grenskampus i andra länder?

Tyvärr nej. Vårt universitet ligger bara i oss

14. Jag letar efter ett grundutbildningsprogram, vad kan jag göra?

Besök vårt universitet hemsida för att se våra grundutbildningsprogram.

Vår kandidatexamen i datavetenskap beskrivs här. Vänligen klicka på Begär info> knappen för att få mer information om BS-programmet.

15. Är TOEFL eller IELTS ett krav på detta program?

Nej. Vi använder telefon eller skype live intervjuer för att bedöma engelska färdigheter. Om det behövs har vi våra egna engelska färdighetsprov för att utvärdera din nivå av engelsk förståelse och talande. Det finns inget behov av några engelska engelska test.

16. Behövs Graduate Record Exam (GRE)?

Nej, inte om din GPA är under vårt minimikrav på 2.7 av 4.0. Om din GPA inte uppfyller vårt krav kommer vi att be dig att ta GRE. Med en GPA under 2.7 skulle du behöva ta GRE-testet och göra minst 70% (158) på den kvantitativa sektionen som ska beaktas för upptagning till vårt MSCS-program. Klick här för mer information, snälla.

Obs! GRE krävs från alla sökande från indien och iran, om inte de har 2 år eller mer av betald professionell programmering arbetslivserfarenhet, och deras GPA är över 3.0 (B genomsnitt).

För sökande från andra länder rekommenderar vi starkt dig att ta GRE, men det är inte nödvändigt. En hög GRE-poäng kan minska det ursprungliga beloppet som internationella studenter uppmanas att betala vid anmälan. Om du tar GRE ökar också sannolikheten för att internationella studenter får ett studentvisum för vårt program. En GRE-poäng är ett bra sätt att indikera din totala styrka, och även om det inte är nödvändigt kan det vara en tillgång till din ansökan.

17. Min GPA är mindre än 2.7. Har jag fortfarande chans att bli övervägt för ditt program?

Det bästa sättet att kompensera din låga GPA är att ta GRE och scorer högt i alla sektioner, särskilt den kvantitativa sektionen. Du skulle behöva ta GRE-testet och göra minst 70% (158) på den kvantitativa sektionen som ska beaktas för upptagning till vårt MSCS-program. Klick här för mer information tack.

18. Hur kan jag ansöka om ditt program?

Du kan ansöka online här länk. Du kommer att behöva dina universitetsutskrifter för att fylla i ansökan.

19. Hur mycket kostar det för mig att ansöka?

Det finns ingen avgift för att fylla i den ursprungliga onlineapplikationen, och det är enkelt och enkelt.

20. Kan du ge mig ett jobb?

Vi är en ackrediterat universitet erbjuder en magisterexamen i datavetenskap med en obligatorisk praktikplats på upp till 24 månader. Vi hjälper dig med att förbereda och ansöka om ditt praktiska jobb i något företag i USA. Vi hyr inte dig direkt.

När du studerar på campus behöver eleverna heltid uppmärksamhet på deras klassarbete, så det finns ingen tid för deltidsanställning under denna period.

21. Jag vill ansluta mig till detta program efter ett år, ska jag ansöka nu?

Du kan ansöka upp till 12 månader före ditt valda datum för inmatning.

Men om du bara vill ta reda på om du kommer att kvalificera dig för det här programmet, kan du ansöka före 12 månader. Men du måste återanvända när du är redo att komma.

Internationella studenter kan anmäla sig till vårt MSCS-program i februari, april, augusti eller oktober.

USA: s medborgare och medborgare kan bara ansöka om anmälan i februari eller augusti.

22. Vilka poster erbjuder du varje år?

Vi har fyra inlägg per år för internationella studenter: februari, april, augusti och oktober. Vänligen tillåta 2-3 månader för ansökan och viseringsprocessen. Amerikanska studenter får bara komma in i februari och augusti.

23. Min engelska är inte tillräckligt bra för att kommunicera med dig på engelska. Kan jag använda andra språk?

Nej förlåt. För att kunna delta i detta program måste du ha en acceptabel nivå av skrivning, tal och lyssnande på engelska. Om du inte gör det måste du förbättra din engelska innan du ansöker.

24. Mina utskrifter är inte på engelska, vad ska jag göra?

Du kan fylla i onlineapplikationen och tillhandahålla den icke-officiella översättningen av de kurser du har tagit i din kandidatexamen, men vi måste få officiella översättningar av dina utskrifter innan vi kan ge slutlig godkännande till programmet.

25. Vilken typ av visum behöver jag komma till ditt universitet?

En F1-studentvisum krävs. För information om studentvisum, se US Department of State webbplats.

För att lära dig om att bli beroende av F-2-visningar klickar du på här.

26. Kan du ge mig visum?

Vi hjälper dig i den här processen. När du fyller i alla anmälnings- och ansökningskrav och har fått slutlig godkännande till programmet, kommer vi att ge dig en I-20-blankett. Detta är ett juridiskt dokument som tillåter dig att ansöka om en F1 studentvisum vid den amerikanska ambassaden i ditt hemland.

27. Måste jag betala för mitt rum och mat under min vistelse på campus?

Ursprungligen nr. Du behöver inte betala för ditt rum och matkostnader. Dessa kostnader är en del av din totala programkostnad som betalas främst av ditt banklån som börjar efter att du har börjat göra en inkomst i din betalda praktikplats.

28. Kan jag arbeta under mina campuskurser?

Tyvärr nej. Under dina campuskurser behöver du bara fokusera på att studera.

29. Ska du betala för mina resekostnader till USA?

Du är ansvarig för att betala för dina egna resekostnader och viseringskostnader.

30. Känner du någon som kan sponsra mig för den första betalningen av detta program?

Att hitta en sponsor är ditt eget ansvar. Du kan fråga vänner och familj för hjälp. Om du känner till någon som är en permanent fast bosatt eller medborgare i USA som skulle vara berättigad och villig att medunderteckna ett lån från en amerikansk bank kan du kvalificera dig för en Alternativt lån.

31. Har du stipendier?

Vad vi erbjuder är faktiskt bättre än ett stipendium. Låg startkostnad, banklån hjälper vi att ordna och betalda praktikplats som vanligtvis tjänar $ 75,000 till $ 80,000 ett år för att börja. Lånet är lätt återbetalat före examen.

Vi erbjuder $ 1000 stipendier till personer som poäng minst 90% på den kvantitativa delen av GRE (Graduate Record Exam) -testet, om det togs mer än 24 månader sedan.

32. Vilka är mina möjligheter att hitta en praktikplats?

Din chans är utmärkt. Vi väljer ut studenter för det program som vi tror kommer att fungera bra på den praktiska träningsmarknaden i USA. Om du har representerat din bakgrund och färdigheter korrekt, och om du har goda kommunikationsförmågor (skriftlig och muntlig engelska), kommer du att göra det bra på dagens IT-marknad. Nuvarande placeringsfrekvens för våra praktikanter är 98 till 99%.

33. Vilka är alternativen för praktikutbildningar (CPT / OPT)?

När du har startat praktikplatsen för ditt akademiska program kan du visa upp till två år av CPT-praktik i USA (det beror på hur snabbt en elev börjar CPT-positionen) med en möjlig förlängning i ytterligare ett år på specialiseringsspåret. Detta innebär en maximal total av 3 år på CPT.

Det andra alternativet är att göra OPT (Valfri praktisk träning). För att kunna godkännas för OPT måste eleverna slutföra alla examenskrav och ha gjort mindre än ett år av CPT. När dessa krav är slutförda är eleverna berättigade till ett år av OPT plus 2 flera år med STEM-förlängning. Så, 4 år totalt. Läs mer här.

34. Behöver jag ta ut Datorprofessorns lån om jag inte har en CPT-praktik?

Nej. Lånet för Datorprofessorer tas inte förrän du säkrar en praktikplats praktik som betalar tillräckligt för att du ska leva bekvämt och göra betalningar på ditt lån.

35. Vad är MSCS-examenskraven?

Se Graduation Requirements här.

36. Vad händer om jag inte har en medsignal som är amerikansk medborgare eller permanent bosatt?

Om en internationell student inte har någon medsignal måste du betala en blygsam mängd vid anmälan. Det belopp som krävs beror på vilken nivå av ekonomiskt stöd du kvalificerar dig för. Saldot på dina programkostnader betalas sedan via Datorprofessorns lån:

Charter One (USA-medborgare eller permanent bosatt cosigner krävs)
Citizen Bank (USA-medborgare eller permanent bosatt cosigner krävs)
Upptäck (USA-medborgare eller permanent bosatt cosigner krävs)
Midwest One (MUM cosigns lån med studenten) Vänligen läs avslöjande.
Navient (Sallie Mae) (USA-medborgare eller permanent bosatt cosigner krävs)
Pentagon FCU (USA-medborgare eller permanent bosatt cosigner krävs)
Wells Fargo (USA-medborgare eller permanent bosatt cosigner krävs)

Som du kan se från listan ovan är MUM garant för ett banklån med en lokal bank. Observera: MUM får ingen fördel eller fördel med detta arrangemang och du kan välja vilken långivare du önskar, inklusive långivare inte på denna historiska lista.

37. Vad är 11 Stora skäl att ansöka om ditt MS-program?

  1. MUM erbjuder en av de mest unika, överkomliga och framgångsrika masters program inom programvaruutveckling och webbapplikation i USA. Vi har 2300 + -utexaminerade från 85-länder sedan 1996 och 800 MSCS-studenter registrerade just nu.
  2. * En låg initial betalning täcker all utbildning, boende, ekologisk mat och sjukförsäkringskostnader för 8 månader på campus.
  3. Gratis online ansökan.
  4. Erfaren, omtänksam, multinationell fakultet förbereder eleverna för omedelbar framgång i IT-branschen.
  5. Säker, vänlig, familjeliknande och mångsidigt internationellt samhälle. (Se vårt blogg.)
  6. * Datorprofessor Karriärcentrals personal förbereder eleverna till framgång för att hitta betalda praktikutbildningar. 99% praktikplacering framgångspris, med löner i genomsnitt $ 80,000 per år.
  7. * När eleverna erhåller en betald praktikplats praktik, hjälper universitetet med att få ett lån för balansen av programkostnader, och studenterna betala tillbaka lånet lön före lön.
  8. Alla kurser undervisas på blocksystemet, där eleverna studerar en kurs per månad på heltid. Detta möjliggör djup fokusering på varje ny disciplin, frihet från fragmenterad kursbelastning och eliminering av examensstress i slutet av semester.
  9. Campus är utformad för studentens bekvämlighet i en mycket attraktiv, föroreningsfri naturmiljö på 365 vackra hektar i hjärtat av Amerika (inte långt från Chicago).
  10. Alla elever lär sig en enkel, vetenskapligt verifierad teknik för att öka mental klarhet, kreativitet, energi, arbetsnöjdhet och eliminera stress.
  11. Vi erbjuder färska ekologiska vegetariska matsalar och enkelrumsrum.

* För internationella studenter

38. Vilken information behöver amerikanska fastboende och amerikanska medborgare veta om vårt MSCS-program?

  1. Amerikanska sökande kan bara anmäla sig i augusti eller februari (augusti 9th är nästa post)
  2. Behöver inte ha arbetslivserfarenhet
  3. Är vanligtvis kvalificerade för amerikanska federala studielån (efter att ha skickat in FAFSA)
  4. Programmet tar vanligtvis 12-13 månader på campus.
  5. Praktikplatser är inte obligatoriska, men valfria i upp till 8 månader

Inträdesdatum:


INTERNATIONELL:

  • februari
  • Maj
  • augusti
  • november

US BORGAR & PERMANENTA RESIDENTER:

  • februari
  • augusti

Vårt upptagande lag är
Här för att hjälpa dig