Вимоги до кандидатів

1. Академічні вимоги

Ви повинні мати ступінь бакалавра 3-4 за спеціальністю "Комп'ютерні науки" або відповідний предмет з акредитованого коледжу або університету з мінімальним середнім балом з 2.7 з 4.

З середнім балом нижче 2.7 потрібно взяти Загальний тест GRE і набрати принаймні 70% (158) на кількісному розділі, який буде розглядатися для прийому до нашої програми MSCS. Дізнатися більше.

2. Досвід роботи

Випускникам 4-року потрібно мати мінімум досвіду роботи в ІТ-місяцях 6 місяців.

Випускники ступенів 3-року мають мати мінімум досвіду роботи у сфері ІТ 2-3 років.

Примітка: Підсумковий рік або випускники з високим середнім балом і не мають досвіду роботи.

3. Рівень знань

Ви повинні бути знайомі з однією з таких мов: C, C #, C ++ або Java 8 або 9.

4. Добре володіння англійською мовою

Ви повинні вміти добре читати, говорити і розуміти англійську мову. Ні TOEFL, ні IELTS не потрібні. Ми робимо телефонні або скайп-інтерв'ю, щоб оцінити вашу англійську мову.

5. Трек наукових даних (необов'язково)

Існує додаткові вимоги для входу в цей трек.

6. Екзамен із запису випускників (GRE)

Хоча це не обов'язково для більшості країн, ми настійно рекомендуємо вам прийняти загальний тест GRE. Високий бал GRE може зменшити початкову суму, яку попросять іноземні студенти після зарахування. Крім того, прийом GRE збільшує ймовірність отримання іноземцями студентської візи для нашої програми.

GRE вимагається від усіх заявників Індія і Іран, якщо ви не маєте 2 років або більше оплачуваного професійного досвіду роботи з програмуванням, і ваш середній бал вище 3.0 (середня B).

Дати вступу:


INTERNATIONAL:

  • лютого
  • Може
  • серпня
  • Листопад

Громадяни США та постійні резиденти:

  • лютого
  • серпня

Кроки застосування

Фаза 1: Заповніть форму онлайн-заявки ТУТ.

Фаза 2.1: Візьміть програмування іспиту.

Для цього простого тесту ви повинні написати код на одній з наступних мов: Java, C ++, C # або мова C. Якщо ви не пройшли тест, вам потрібно буде вивчити програмування на деякий час, а потім знову пройти тест, перш ніж ваша заявка може продовжитися. Див. Тест зразка.

2.2: надсилання запитів на запит Контрольний список додатків включно з Вашими транскриптами та резюме для академічного огляду.

Примітка: Будь ласка, НЕ надсилайте ці елементи, поки вас не попросять надіслати їх.

Прийом перегляне всі ваші документи і визначить, чи можна бути прийнятим до програми MS з комп'ютерних наук. Деякі студенти повинні мати технічне інтерв'ю з одним з наших факультетів. Якщо ви не прийняті до програми, тоді прийом дозволить вам знати вимоги, які ви повинні виконати, щоб бути прийнятим у майбутньому.

2.3: Англійське інтерв'ю по телефону або Skype

Фаза 3: Прийняття. Надано рівень фінансової допомоги

Фаза 4: перевірка фінансів

    1. Надіслати виписку з банку та форму угоди про програму.
    2. Надсилайте документи, що підтверджують фінанси.
    3. Надішліть плату за подання заявки.
    4. Підписати форму угоди студента.

Примітка: Студенти з Єгипту, Ефіопії та Непалу зобов'язані вивчати техніку трансцендентальної медитації у своїх країнах до того, як буде прийнято остаточне прийняття.

Фаза 5: I-20 і статус візи

5.1: Ми відправити I-20 до прийнятого заявника.

5.2: Ви плануєте свій віза інтерв'ю в посольстві США, відвідайте інтерв'ю з візою та отримайте візу.

Фаза 6: Подорожі

6.1: Забронюйте рейс до Седар-Рапідс, штат Айова.

6.2: Повідомте свого представника про прийом на свій маршрут і попросіть інструкції щодо транспортування до університету.

Фаза 7: Прибуття в кампусі

Коли ви прибули, ось що очікувати:

  1. Насолоджуйтесь місяцями курсової роботи на кампусі 8-9.
  2. Пошук практики стажування з практичних занять (CPT) в американській компанії під керівництвом нашого Центру розміщення кадрів.
  3. Пройдіть курсову роботу через дистанційну освіту, отримуючи практичний досвід роботи на повну зарплату, і отримайте академічні кредити.
  4. Відвідайте випускні церемонії!

Посилання для програм:

Дати вступу:


INTERNATIONAL:

  • лютого
  • Може
  • серпня
  • Листопад

Громадяни США та постійні резиденти:

  • лютого
  • серпня

Найчастіші запитання

1. Що таке GPA?

GPA - це середній бал оцінок у вашому класі, який іноді показує як кумулятивний середній бал

2. Я не з США чи можу я ще приєднатися до вашої програми?

Так, майже всі наші студенти - іноземні студенти. У кожному записі у нас були студенти з принаймні 15 різних країн, і 2200 випускників з 83 націй з 1996.

3. Який мінімальний середній бал?

2.7 з 4.0 є мінімальним середнім балом (GPA), але з цим GPA вам також знадобиться досвід роботи з програмуванням.

З GPA нижче 2.7 вам потрібно буде взяти загальний тест GRE і набрати принаймні 70% (158) на кількісному розділі, який буде розглянуто для прийому на нашу програму MSCS. Натисніть тут для отримання додаткової інформації.

4. Яка вимога ступеня для прийняття?

Потрібно мати принаймні ступінь бакалавра 3-року в галузі комп'ютерних наук або суміжних областей з прийнятним середнім балом. Подивитися Академічні вимоги.

5. Яка робоча вимога до вступу?

A чотирирічний ступінь Випускнику знадобиться мінімум 6 місяців досвіду програмування. A трирічний ступінь випускнику знадобиться досвід роботи з програмуванням років 2-3.

Примітка: Підсумковий рік або випускники з високим середнім балом і не мають досвіду роботи.

Громадянам США і постійним жителям не потрібен досвід роботи.

6. Я ще не закінчив диплом бакалавра. Чи можу я подати заявку?

Так, але ви не можете бути прийняті, поки ми не отримаємо офіційне підтвердження, що ступінь бакалавра завершено.

7. Чи можу я отримати цей ступінь в Інтернеті?

Вибач, ні. Тривалість програми - це 8-9 місяців, які навчаються на нашому кампусі, приймаючи один курс кожного місяця. Потім взяти 3-тижневий семінар з кар'єрних стратегій з нашими експертами з персоналу, щоб підготуватися до пошуку оплачуваного стажування з навчальної програми (CPT) до місяця 24.

Загальний час програми MSCS для міжнародних учасників становить близько 31 місяців, якщо ви не хочете навчатися у школі повний робочий день за 12-13 місяців і сплатити повну суму вперед. Під час стажування студенти отримують, принаймні, курси 4 на неповний робочий день за допомогою дистанційної освіти, навчаючись увечері та у вихідні дні. (Кожен дистанційний курс займає близько чотирьох місяців.)

8. Після завершення цієї програми, який ступінь я отримаю?

Ви отримаєте ступінь магістра в галузі комп'ютерних наук, яка визнана у всьому світі.

9. Яка довжина цієї програми MS?

Зараз є три можливих опції програми для нашої MS в галузі комп'ютерних наук.

  • Як правило, це займає близько 31 місяців для завершення Track 1 нашої MS в галузі комп'ютерних наук для іноземних студентів, з 8-9 місяців на кампусі дослідження.
  • Трек 2 вимагає більшої початкової оплати, але менше загального часу, щоб заробити ступінь.
  • Трек 3 вимагає повний робочий день навчання на кампусі для 12-13 місяців з факультативним практичним навчанням, і вимагає повної оплати програми на початку.

10. Ви пропонуєте ступінь магістра в галузі IT, комп'ютерних мереж або управління базами даних?

Вибач, ні. У нас є тільки ступінь магістра в галузі комп'ютерних наук, і акцент робиться на розробці програмного забезпечення, веб-додатках або наука про дані (нове).

11. Я не знаю, як програмувати з C, C ++, C # або Java. Чи можу я скористатися цією програмою?

Вибач, ні. Для того, щоб бути розглянутими для цієї конкретної програми, ви повинні мати робочі знання принаймні на одному з цих мов програмування, крім інших програм вимога.

Java є основною мовою навчання в програмі MS. Заявники, які бажають зміцнити своє знання Java, можуть захотіти отримати онлайн-сертифікат Oracle Java. Натисніть кнопку тут дізнатися більше. Ми рекомендуємо курс SE8 або SE9. Сертифікати Microsoft C # також є цінними.

12. Чи існує вікова межа для приєднання до цієї програми?

Вікових обмежень немає, але важливо мати поточні знання та досвід роботи з C, C ++, C # або Java.

13. Чи є у вас філія в інших країнах?

Вибач, ні. Наш університет розташований тільки в Росії нас

14. Я шукаю програму для студентів, що я можу зробити?

Відвідайте наш університет сайт переглянути наші програми для студентів.

Описано ступінь бакалавра з комп'ютерних наук тут. Натисніть кнопку Запит інформації> для отримання додаткової інформації про програму BS.

15. Чи є TOEFL або IELTS вимогою для цієї програми?

Ні. Ми використовуємо інтерв'ю в режимі онлайн або по телефону, щоб оцінити вміння англійської мови. Якщо необхідно, ми маємо власні тести на володіння англійською мовою, щоб оцінити рівень володіння англійською мовою та розмову. Ніяких зовнішніх тестів англійською не потрібно.

16. Чи потрібно випускний екзамен (GRE)?

Ні, якщо тільки ваш GPA не перевищує мінімальну вимогу 2.7 з 4.0. Якщо ваш GPA не відповідає нашим вимогам, ми попросимо вас прийняти GRE. З GPA нижче 2.7 вам потрібно буде взяти загальний тест GRE і набрати принаймні 70% (158) на кількісному розділі, який буде розглянуто для прийому на нашу програму MSCS. Натисніть тут для отримання додаткової інформації, будь ласка.

Примітка: GRE вимагається від усіх заявників Індія і Іран, якщо вони не мають 2 років або більше оплачуваного професійного досвіду роботи з програмуванням, а їхній середній бал вище 3.0 (середня B).

Для заявників з інших країн ми настійно рекомендуємо вам прийняти GRE, але це не обов'язково. Високий бал GRE може зменшити початкову суму, яку попросять іноземні студенти після зарахування. Крім того, прийом GRE збільшує ймовірність отримання іноземцями студентської візи для нашої програми. Оцінка GRE - це хороший спосіб вказати вашу загальну силу, і навіть якщо вона не потрібна, вона може бути активом для вашої програми.

17. Мій GPA менше, ніж 2.7. Чи є у мене ще шанс розглянути вашу програму?

Найкращий спосіб компенсувати низький середній бал - це прийняти GRE і отримати високий бал у всіх розділах, особливо в кількісному розділі. Вам потрібно буде прийняти загальний тест GRE і набрати принаймні 70% (158) на кількісному розділі, який буде розглянуто для прийому до нашої програми MSCS. Натисніть тут для отримання додаткової інформації.

18. Як я можу подати заявку на вашу програму?

Ви можете подати заявку в Інтернеті посилання. Для того, щоб заповнити заявку, вам знадобляться стенограми вашого університету.

19. Скільки коштує мені подати заявку?

Існує ніякої плати за заповнення початкової онлайн-заявки, і вона проста і зрозуміла.

20. Чи можете ви дати мені роботу?

Ми є акредитований університет пропонуючи ступінь магістра в галузі комп'ютерних наук з необхідною практикою стажування до 24 місяців. Ми допомагаємо вам у підготовці та подачі заявки на оплачувану стажування в будь-якій компанії в США. Ми не наймаємо вас безпосередньо.

Під час навчання на кампусі студенти потребують повного робочого часу, тому на цей час нема часу на неповний робочий день.

21. Я хочу приєднатися до цієї програми через рік, чи слід подавати заявку зараз?

Ви можете подати заявку до 12 місяців до обраної дати вступу.

Однак, якщо ви просто хочете дізнатися, чи будете ви претендувати на цю програму, тоді ви можете подати заявку до 12 місяців. Але вам доведеться повторно звернутися, коли ви готові прийти.

Міжнародні студенти можуть вступити до нашої програми MSCS у лютому, квітні, серпні або жовтні.

Громадяни США та дозволені резиденти можуть подавати заявки лише в лютому або серпні.

22. Які записи Ви пропонуєте щороку?

Ми маємо чотири записи на рік для іноземних студентів: лютий, квітень, серпень і жовтень. Дозвольте 2-3 місяців для процесу застосування та візи. Американські студенти можуть входити тільки в лютому та серпні.

23. Моя англійська не достатньо для спілкування з вами англійською мовою. Чи можу я використовувати інші мови?

Ні вибач. Щоб приєднатися до цієї програми, потрібно мати прийнятний рівень письма, мовлення та слухання англійською мовою. Якщо ви цього не зробите, вам потрібно буде покращити англійську мову, перш ніж подавати заявку.

24. Мої стенограми не англійською мовою, що мені робити?

Ви можете заповнити онлайн-заявку та надати неофіційний переклад курсів, які ви прийняли у вашій бакалавраті, але ми повинні отримати офіційні переклади ваших транскриптів, перш ніж ми зможемо дати остаточне прийняття програми.

25. Яка віза мені потрібна для того, щоб відвідувати ваш університет?

Студентська віза F1 необхідна. Для отримання інформації про студентські візи див Сайт Державного департаменту США.

Щоб дізнатися про отримання віз F-2, натисніть тут.

26. Ви можете надати мені візу?

Ми допомагаємо вам у цьому. Після того, як Ви завершите всі вимоги щодо прийому та подання заявок та отримаєте остаточне прийняття до програми, ми надамо Вам форму I-20. Це юридичний документ, який дозволить вам подати заяву на отримання Студентська віза F1 в посольстві США у вашій країні проживання.

27. Чи повинен я платити за свою кімнату і їжу під час мого перебування на території кампусу?

Спочатку немає. Вам не потрібно платити попередню оплату за проживання та харчування. Ці витрати є частиною вашої загальної вартості програми, яка оплачується в першу чергу вашим банківським кредитом, який починається після того, як ви почали отримувати дохід від оплачуваного стажування.

28. Чи можу я працювати під час моїх курсів на кампусі?

Вибач, ні. Під час курсів на кампусі вам потрібно буде зосередитися лише на навчанні.

29. Чи будете ви платити за мої транспортні витрати до США?

Ви несете відповідальність за оплату власних транспортних витрат та витрат на візу.

30. Чи знаєте ви когось, хто може спонсорувати мене за первинну оплату цієї програми?

Пошук спонсора - це ваша власна відповідальність. Ви можете попросити друзів і сім'ю про допомогу. Якщо ви знаєте когось, що є постійним мешканцем США або громадянином, який мав би право і бажає спільно підписати позику від американського банку, ви можете претендувати на Альтернативний кредит.

31. Чи є у вас стипендії?

Те, що ми пропонуємо, насправді краще, ніж стипендія. Низька початкова вартість, банківський кредит, який ми допомагаємо організувати, та оплачувану стажування, яка зазвичай заробляє $ 75,000 до $ 80,000 на рік. Кредит легко повертається до закінчення навчання.

Ми пропонуємо стипендії $ 1000 особам, які набрали щонайменше 90% у кількісному розділі загального тесту GRE (Graduate Record Exam), якщо це було зроблено не більше 24 місяців тому.

32. Які мої шанси знайти стажування?

Ваші шанси прекрасні. Ми попередньо відбираємо студентів для програми, які, на нашу думку, будуть успішними на ринку практичних тренінгів США. Якщо ви належним чином представили свій досвід і навички, і якщо у вас є хороші комунікативні здібності (письмова та розмовна англійська), ви будете добре працювати на сучасному IT-ринку. Поточні ставки для наших студентів стажувань становлять 98 до 99%.

33. Які є варіанти практичних стажувань (CPT / OPT)?

Після того, як ви розпочнете стажування у вашій академічній програмі, програма студентської програми CPT (навчальна програма з практичної підготовки) дає змогу пройти до двох років стажування CPT у США (це залежить від того, наскільки швидко студент починає позицію CPT), можливе продовження ще на один рік на треку Спеціалізації. Це означає максимальну кількість 3 років на CPT.

Інший варіант - зробити OPT (Факультативний практичний тренінг). Для того, щоб бути схваленими для ОПТ, студенти повинні виконати всі вимоги до випуску і пройти менше одного року CPT. Після того, як ці вимоги будуть завершені, тоді студенти мають право на один рік OPT плюс 2 більше років розширення STEM. Таким чином, 4 років всього. Вчи більше тут.

34. Чи потрібно мені брати кредит на професіоналів, якщо я не маю стажування?

Кредит для професіоналів з комп'ютерів не береться, поки ви не забезпечите стажування на практичному занятті, яке достатньо для того, щоб ви могли комфортно жити і здійснювати платежі за кредитом.

35. Які вимоги до випускників MSCS?

Див. Вимоги до випуску тут.

36. Що робити, якщо у мене немає співвласника, який є громадянином США або постійно проживає?

Якщо міжнародний студент не має підписувача, то після його зарахування вам доведеться заплатити невелику суму. Необхідна сума буде залежати від рівня фінансової допомоги, за яку ви маєте право. Баланс ваших витрат на програму потім сплачується через кредит "Професіонали комп'ютерів":

Статут Один (необхідний громадянин США чи постійний постійний житель)
Громадянський банк (необхідний громадянин США чи постійний постійний житель)
Discover (необхідний громадянин США чи постійний постійний житель)
Середній Захід (MUM cosigns позики зі студентом) Будь ласка, прочитайте розкриття.
Navient (Sallie Mae) (необхідний громадянин США чи постійний постійний житель)
ФУП Пентагону (необхідний громадянин США чи постійний постійний житель)
Wells Fargo (необхідний громадянин США чи постійний постійний житель)

Як видно з наведеного переліку, MUM є гарантом банківського кредиту в місцевому банку. Будь ласка, зверніть увагу: MUM не отримує жодної вигоди або переваги від цієї домовленості, і ви можете вибрати будь-якого кредитора, якого ви бажаєте, включаючи кредиторів, які не входять до цього історичного списку.

37. Що таке «Великі причини 11»?

  1. MUM пропонує одну з найбільш унікальних, доступних і успішних магістерських програм в області розробки програмного забезпечення та веб-додатків у США. У нас є випускники 2300 + з країн 85, починаючи з 1996, і студентів 800 MSCS, які зараз навчаються.
  2. * Один низький початковий платіж охоплює всі освіти, житло, органічні їдальні, і витрати на медичне страхування на 8 місяців на території кампусу.
  3. Безкоштовне онлайн-додаток.
  4. Досвідчений, дбайливий, багатонаціональний факультет готує студентів до негайного успіху в ІТ-індустрії.
  5. Безпечна, доброзичлива, сімейна і різноманітна міжнародна спільнота. (Див блог.)
  6. * Професіонали з комп'ютерів Персонал Центру кар'єри готує студентів до успіху в пошуку платних практичних стажувань. Показник успішності розміщення стажувань 99%, середня заробітна плата становить $ 80,000 на рік.
  7. * Як тільки студенти отримають оплачувану практику стажування, університет допомагає отримати кредит на баланс програмних витрат, а студенти комфортно погашають кредит із зарплати до закінчення навчання.
  8. Всі курси викладаються на блоковій системі, де студенти вивчають один курс на місяць повний робочий день. Це дозволяє глибоко зосередитися на кожній новій дисципліні, свободі від фрагментованого навантаження на курс, а також усуненню стресових навантажень на семестр.
  9. Кампус призначений для зручності студентів в дуже привабливому, екологічно чистому середовищі на 365 красивих акрів в центрі Америки (недалеко від Чикаго).
  10. Всі студенти вивчають просту, науково перевірену техніку для підвищення ясності розуму, творчості, енергії, задоволеності роботою та усунення стресу.
  11. Ми пропонуємо свіжі органічні вегетаріанські страви та одномісні номери.

* Для іноземних студентів

38. Яку інформацію потрібно знати постійним жителям США та громадянам США про нашу програму MSCS?

  1. Заявники США можуть вступати лише у серпні або лютому (серпень 9th наступний запис)
  2. Не потрібно мати досвід роботи
  3. Зазвичай кваліфікуються для федеральних студентських кредитів США (після подання FAFSA)
  4. Програма зазвичай займає місяці 12-13 на території кампусу.
  5. Стажування не потрібно, але необов'язково протягом місяця до 8

Дати вступу:


INTERNATIONAL:

  • лютого
  • Може
  • серпня
  • Листопад

Громадяни США та постійні резиденти:

  • лютого
  • серпня

Наша команда прийому
Ось, щоб допомогти вам